Kapitel 9 - TUESDAY



Som vanligt hoppade jag till när väckarklockan ringde. Den här gången så hade jag Usher - Daddys home som alarmsignal. Jag orkade inte byta. Jag steg upp och fixade mig som vanligt. Det fick bli platt hår, gladiatorsandaler, ljusbruna shorts och ett vitt linne, samt några armband. När jag ätit och fixat så packade gick jag ner och väntade på bussen. Bussen kom till slut, efter fyra minuter, jag var så uttråkad så jag räknade varenda minut. Hörlurarna glömde jag. Efter att bussen passerat några hus så klev Justin och Chaz in. Chaz satte sig bredvid mig och Justin satte sig på ett av sätena bredvid oss. Vi hälsade som vanligt på varandra, förrän för konversation började.
-Vart är Ryan? frågade jag eftersom han inte syntes till.
-Han stannade hemma, eftersom han har feber, sa Chaz som tog upp sin mobil för att smsa.
-Aha..
Vi satt alla tre och SMS:a och småprata tills vi kom fram. Vi gick alla i rad, in till vår korridor.
Jag var så trött för jag sovit så gott. Jag gick till mitt skåp och tog ut mina saker och sedan gick vi alla in på lektion. Suck. Det här är en lektion man gärna vill slippa. Jag satt och skrev på bänken lite försiktigt och suddade ut det jag skrivit och fortsatte så tills lektionen var slut.

Förmiddagen gick ganska fort. Det var redan dags till maten. Chelsea och jag gick som vanligt tillsammans och köpte samma saker, som vi oftast brukar göra. Vi köpte båda två ett par mackor, milkshake och en muffins. Jag kände mig inte så hungrig och jag blev ännu mättare efter att jag fått i mig något.

När vi gick in på lektionen så jobbade vi om nyheter. Det var tydligen några tjuvar i stan som inte häktats. Jag blev en smula rädd, faktiskt. Nyheterna handlade också om ekonomin, en jordbävning, fakta om jorden ,m.m
Helt plötsligt... KRASCH!!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

jätte bra som vanligt ♥♥

2011-04-15 @ 21:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0